0229-540 385

AMBACHT AANNEMERSBEDRIJF

EEN BEDRIJF WAAR U
OP KUNT BOUWEN!

Of het nu de aanbouw van een serre, veranda of schuur is, de nieuwbouw van een landhuis of stolpboerderij, bij Ambacht aannemersbedrijf bv draait het om bouwen. Met een team van vakmensen bouwen wij mee aan uw droom. Van niets naar iets en ‘ken niet bestaat niet’, dat is waar wij voor staan.

Verschillende stijlen

Ambacht aannemersbedrijf staat bekend om zijn diversiteit in stijlen, waarin vooral rekening wordt gehouden met sfeer en uitstraling. Eén element is hierin altijd herkenbaar, de kwaliteit. Of u nu een landhuis of een bedrijfspand wilt laten bouwen of verbouwen, wij kunnen u van dienst zijn. Wij gaan altijd uit van de wensen van de klant en doorlopen samen met u het gehele proces.
Naar aanleiding van het ontwerp en de omschrijving gaan wij voor u aan de slag.

Onze specialiteiten

Stolpen en boerderijen
Maarten Koning staat bekend om zijn stolpen met échte ‘Maarten Koning uitstraling’. Dit houdt in; een uniek ontwerp, van hoogwaardige kwaliteit en gerealiseerd met respect voor de authentieke elementen van een stolp, zoals het vierkant en de darsdeuren.
Nieuw-, ver- of aanbouw woonhuizen
Een nieuw huis laten bouwen is een grote stap in uw leven. En een verbouwing of aanbouw kan niet minder ingrijpend zijn. Op dit vlak heeft Maarten Koning onuitputtelijke expertise en gaat hij u verrassen én volledig aan uw wensen voldoen.
Sterk in (opvallende) details
Maarten Koning zou Maarten Koning niet zijn als een door hem ontworpen of gebouwde woning geen specifieke details zou bevatten. Details maken een stolpboerderij, woning of bijgebouw uniek en creëren vaak net dat stukje authenticiteit dat het gebouw extra bijzonder maakt: deuren, metselwerk, kozijnen, trappen.
Monumenten
Het verbouwen of restaureren van een monumentaal pand is altijd een ingewikkelder traject dan bij bijvoorbeeld een regulier woonhuis. Restauratie is een vak apart en er komen veel bijkomende zaken als vergunningen, bouwplannen, wetten en regels bij kijken. Het is verstandig om hier een specialist bij te betrekken die op al deze vlakken ondersteuning kan bieden.
Bijgebouwen
Bijgebouwen komen in vele vormen voor en kunnen uiteenlopende doeleinden hebben. Wij zien bijgebouwen als een vrijstaand bouwwerk, veelal van één bouwlaag dat tot een bestaand pand behoort. Het bijgebouw kan ook tegen uw bestaande woning zijn aangebouwd, maar heeft altijd een zelfstandige toegangsdeur. U kunt hierbij denken aan schuren, tuinhuizen, garages, carport, stallen of bijvoorbeeld hooiklampen.

Persoonlijke begeleiding

Het bouwproces heeft één begeleider, dit is ook uw persoonlijke aanspreekpunt voor al uw vragen. De lijnen kunnen hierdoor kort gehouden worden. Dit werkt prettig en helder voor u en onze medewerkers.

Vast team

Wij werken al jaren met een vast team. Dit team bestaat uit mannen met veel ervaring, expertise en kennis. Ieder heeft z’n eigen specialiteit, die waar nodig wordt ingezet.

MEER WETEN OVER ONZE VAKKUNDIGE DIENSTEN? DOWNLOAD DAN ONZE BROCHURE!

 

Vraag onze brochure aan

Gemeentelijk advies

Een bouwaanvraag neemt ook de mogelijke vergunningsverplichtingen met zich mee. Ook hierin kunnen wij u van A tot Z van dienst zijn. Wij geven advies en begeleiding in het gehele gemeentelijke proces.

Werkwijze

Contact


Ambacht aannemersbedrijf bv

KvK Hoorn 37102080
BTW nummer NL8108 53 930 B01
IBAN NL90ABNA 0629 3147 64
IBAN NL72INGB 0006 8021 10

 

 

 

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

0229 540 385

Pin It on Pinterest