Herbouw na brand

Meer...

Wanneer het gruwelijk mis gaat....

Ook na brand kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen het hele traject, van contra-expertise, tot vergunningtraject en herbouw.

Herbouw na brand stolpboerderij

Verschillende stijlen

Ambacht aannemersbedrijf staat bekend om zijn diversiteit in stijlen, waarin vooral rekening wordt gehouden met sfeer en uitstraling. Eén element is hierin altijd herkenbaar, de kwaliteit. Of u nu een landhuis of een bedrijfspand wilt laten bouwen of verbouwen, wij kunnen u van dienst zijn. Wij gaan altijd uit van de wensen van de klant en doorlopen samen met u het gehele proces.
Naar aanleiding van het ontwerp en de omschrijving gaan wij voor u aan de slag.

“Eén element is altijd herkenbaar, de kwaliteit.”
Stolpen en boerderijenNieuwbouw of verbouwSterk in detailsMonumenten

Maarten Koning staat bekend om zijn stolpen met échte ‘Maarten Koning uitstraling. Dit houdt in; een uniek ontwerp, van hoogwaardige kwaliteit en gerealiseerd met respect voor de authentieke elementen van een stolp, zoals het vierkant en de darsdeuren.

Een nieuw huis laten bouwen is een grote stap in uw leven. En een verbouwing of aanbouw kan niet minder ingrijpend zijn. Op dit vlak heeft Maarten Koning onuitputtelijke expertise en gaat hij u verrassen én volledig aan uw wensen voldoen.

Maarten Koning zou Maarten Koning niet zijn als een door hem ontworpen of gebouwde woning geen specifieke detailszou bevatten. Details maken een stolpboerderij, woning of bijgebouw uniek en creëren vaak net dat stukje authenticiteit dat het gebouw extra bijzonder maakt: deuren, metselwerk, kozijnen, trappen.

Het verbouwen of restaureren van een monumentaal pand is altijd een ingewikkelder traject dan bij bijvoorbeeld een regulier woonhuis. Restauratie is een vak apart en er komen veel bijkomende zaken als vergunningen, bouwplannen, wetten en regels bij kijken. Het is verstandig om hier een specialist bij te betrekken die op al deze vlakken ondersteuning kan bieden.

Persoonlijke begeleiding

Het bouwproces heeft één begeleider, dit is ook uw persoonlijke aanspreekpunt voor al uw vragen. De lijnen kunnen hierdoor kort gehouden worden. Dit werkt prettig en helder voor u en onze medewerkers.

Vast team

Wij werken al jaren met een vast team. Dit team bestaat uit mannen met veel ervaring, expertise en kennis. Ieder heeft z’n eigen specialiteit, die, waar nodig, wordt ingezet.

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd.
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Kenmerken zitten vaak in de details

Ronde schoorsteenDakraam in rietendak
Kenmerken
ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY VERKLARING