0229-540 996

MAARTEN KONING ALS INTERIEURARCHITECT

MAAKT HET GEHEEL AF

Een interieur wat volledig past bij uw woning, in dezelfde sfeer en stijl, volledig gepersonaliseerd, dat wil toch iedereen? Ook dit is mogelijk bij Maarten Koning. U krijgt een interieuradvies op locatie en uw wensen kunnen tot op de centimeter nauwkeurig uitgevoerd worden. Van hieruit maken wij schetsmatig een interieurontwerp op maat. We werken met verschillende stijlen en materialen. Gaat u voor authentiek of modern? Of toch een mix? Wij kunnen u werkelijk met alles van dienst zijn.

Wij geven u graag wat voorbeelden. Stel; u wilt een huis laten bouwen en u ziet graag ronde vormen. Het zou mooi zijn om dit dan terug te laten komen in uw huis. Aan de buitenkant lukt dit goed. De vorm van het dak is rond en ook de buitenmuren bestaan gedeeltelijk uit ronde vormen. Maar hoe laat u dit terug komen aan de binnenkant? Maarten Koning kan u hierbij goed van dienst zijn. Wist u dat u de vormen terug kunt laten komen in ál uw toonaangevende elementen in uw interieur? Voorbeelden hiervan zijn; de keuken, de trap, uw bed, de voordeur en de badkamermeubelen. Door hier samen met Maarten Koning over te sparren krijgt u een uniek geheel, volledig toegespitst op uw eigen wens, waardoor écht alle ‘puntjes op de i’ komen te staan, zowel binnen als buiten.

Dus, laat u verleiden door het vakmanschap van onze timmerlieden…

Werkwijze…

  • De wensen van de klant worden besproken
  • Schets
  • Offerte
  • Inmeten
  • Laatste details worden doorgenomen
  • Onze timmerlieden maken het geheel

Onze specialisaties

Maarten, de man van de details
Bij Maarten Koning kunt u de details voornamelijk terugvinden in de kozijnen, de ramen, het metselwerk en het gebruik van kleur. Maar ook het optimale gebruik van lichtinval, energie en duurzame , moderne materialen is kenmerkend voor Maarten Koning.
Authentieke materialen van hedendaagse kwaliteit
Binnen het bedrijf Maarten Koning heerst de cultuur; als het niet te koop is, dan maken we het zelf. Bij Maarten Koning kunnen ze alles voor u maken, waardoor er een mooie combinatie ontstaat tussen oud en nieuw.

 

MEER WETEN OVER ONZE DIENSTEN? DOWNLOAD DAN ONZE BROCHURE!

 

Vraag onze brochure aan

 

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

0229 540 996

Pin It on Pinterest