0229-540 996

 

Maarten Koning staat bekend om zijn woningen met een échte ‘Maarten Koning uitstraling’. Dit houdt in; een uniek ontwerp, van hoogwaardige kwaliteit en gerealiseerd met respect voor de authentieke elementen van een woning. Hierbij is lichtinval en omgang met energie voor Maarten van groot belang. Volgens hem is in een ruimte met veel licht het leef genot namelijk veel groter. Daarom wordt er bij Maarten Koning veel met glas gewerkt. Te allen tijden houden wij bij het ontwerpen en (ver)bouwen van uw woning rekening met uw wensen, de ligging in het landschap en de routing van de woning ten opzichte van de zon. Dit, om uw leefomgeving zo comfortabel mogelijk te maken.

Bij oudere boerderijen zijn de vierkantspalen bijvoorbeeld veel grover en dikker dan bij jongere boerderijen. In zo’n geval is het aan ons om op een creatieve manier licht te creëren, door middel van een glaspartij in het dak bijvoorbeeld. Maar dan uiteraard wel in authentieke stijl die perfect bij uw stolp past.

 

Om meer licht te creëren, kunt u bijvoorbeeld denken aan een bovenlicht. Bij dit type raam ligt het raamdeel boven een dichte deur, deels binnen het dak. Ook een daklicht kan een juiste oplossing zijn. Hierbij wordt een raam in een dakvlak aangebracht ter verlichting van ruimtes waarin geen daglicht toetreed. Op deze manier wordt uw hal, gang en binnenkomst veel lichter. Dat geeft direct een welkom gevoel. Neem een kijkje tussen de termen in ons woordenboek voor verdere uitleg.

 

Ook bij Klaver Makelaardij uit Noord-Holland staat Maarten Koning bekend als dé specialist op het gebied van lichtinval. Lees hier wat er in het Buitengewoon Klaver magazine uit het interview met Maarten Koning over lichtinval is voortgekomen.

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

0229 540 996

Pin It on Pinterest