0229-540 996

HOE WERKEN WIJ

BIJ MAARTEN KONING & AMBACHT?


Bel gerust voor een afspraak
Een gesprek met Maarten op zijn kantoor in De Goorn is een ervaring apart. Even proeven van de sfeer van vroeger, met de kennis van nu. Overleggen over wat er allemaal mogelijk is binnen uw wensenpakket. En… een ouderwets goede kop koffie.

Schetsend tot elkaar komen
Ideeën krijgen vorm, veranderen en leiden tot nieuwe ideeën. Vervolgens wordt besloten tot uitwerking. De schets is de basis voor een eerste ontwerp.

Wat gaat het kosten?
Inmiddels weet Maarten wat van hem verwacht wordt. Hij kan dus een schatting- en een offerte van de kosten van het tekenwerk maken.

Is het te verwezenlijken?
Koning neemt op de achtergrond actie om hobbels en kuilen te voorkomen. Het bestemmingsplan, de welstand en bouwbesluit worden nagekeken. Zo nodig volgen adviezen.

Is dat alles?
Vaak komt bij het presenteren van de eerste bouwtekeningen nog wel wat naar boven. Een nieuw inzicht of een praktische aanpassing bijvoorbeeld. De koffie staat weer klaar om alles door te

Wanneer is het klaar?
Met het grootste gemak laat Maarten ook bouwkosten voor u berekenen. Genoeg kennis en kunde van het traditionele en het moderne bouwvak. Wilt u zelf een aannemer vinden, dan kan dat ook. Dan is het eindproduct de uiteindelijke bouwtekening.

En daarna?
Meestal vraagt de opdrachtgever om tijdens de bouw mee te kijken. ‘Directie voeren’ heet dat. Dat doet Maarten graag, nadat er afspraken over zijn gemaakt. Dit gaat het makkelijkst wanneer Ambacht aannemersbedrijf is ingeschakeld. Ambacht BV bouwt verreweg de meeste projecten van Bouwkundig ontwerp– en tekenbureau Maarten Koning.

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

0229 540 996

Pin It on Pinterest