0229-540 996

Staat het antwoord op uw vraag niet in onderstaande lijst, kijkt dan ook even in ons woordenboek. Hierin worden veel bouwtermen verklaard en stolp en boerderij toebehoren uitgelegd. Mocht u toch nog met uw vraag blijven zitten, schroom dan niet om ons te bellen. Wij zijn u graag van dienst.

U droomt al jaren van uw perfecte woning of bedrijfspand. U fantaseert, tekent en verandert. Vele malen schieten de ideeën door uw hoofd. Maar hoe kunt u uw droom realiseren? Contact opnemen met Maarten Koning is de eerste stap. In dit proces probeert Maarten Koning zich zo goed mogelijk in te leven in de klant en worden er schetsen gemaakt uit basis van gevoel. Lees hier het gehele proces wat er wordt doorlopen tot en met de realisatie.
Een bouwkundig ontwerp is puur de tekening van het object. Alles begint bij een idee. Van hieruit maakt de architect een eerste ontwerp. Hier wordt het object gevoelsmatig in vormgegeven. De verhoudingen en de sfeer worden hierin bepaald. Zowel aan de binnen- als de buitenkant. Dit eerste ontwerp is niet rationeel, maar moet voelen als een warme jas. Hierna wordt het ontwerp bouwkundig verder uitgewerkt, met vragen als; wat voor balken gebruiken we? Wat voor soort dak wordt er geplaatst? Het bouwkundig ontwerp bestaat dus ook uit een gedetailleerde materiaalomschrijving. Vanuit een bouwkundig ontwerp kan het object gebouwd worden. Het bouwkundig ontwerp wordt gemaakt voor de aannemer en de opdrachtgever. Lees hier alles over de voordelen.

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

Download hier uw brochure

Laat uw e-mailadres achter en ontvang de brochure in uw mailbox.

0229 540 996

Pin It on Pinterest